Νέα

 

 

      Στο πλαίσιο των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής, της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ειδικότερα των μαθημάτων «Προηγμένα Θέματα Επικοινωνιών», «Κινητές και Ασύρματες Επικοινωνίες», «Δίκτυα Υψηλών Ταχυτήτων», «Προγραμματισμός Συστημάτων» και «Δίκτυα Υπολογιστών» του ΠΠΣ του Τμήματος Πληροφορικής, καθώς και των Μεταπτυχιακών Μα θημάτων «Μοντελοποίηση και Ανάλυση Δικτύων», «Κινητά Υπολογιστικά Συστήματα» του ΠΜΣ “Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής”, «Δίκτυα Υπολογιστών» και «Δίκτυα Υψηλών Ταχυτήτων» του ΠΜΣ “Πληροφορική” του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς,διοργανώνεται Εκπαιδευτική Επίσκεψη την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 13:00 στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ στην Αθήνα (Πρωτέως 25, 14564 Ν. Κηφισιά).

(https://www.ote.gr/web/guest/corporate/company/museum/visit-us)

      Όσοι από τους φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες) ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επίσκεψη θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική φόρμα http://netlab.cs.unipi.gr/Telecom-Museum-Visit/index.php από Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 15:00 (σε περίπτωση προβλήματος εγγραφής επικοινωνήστε με τους διαχειριστές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Η συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 στην Είσοδο του Μουσείο. Επειδή η χωρητικότητα του Μουσείου είναι περιορισμένη, η οργάνωση των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες των 30 ατόμων, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στους φοιτητές των σχετικών κατευθύνσεων και των μεγαλύτερων ετών.

      Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Δρ. Δημήτριο Δ. Βέργαδο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος

Χρήστος Δουληγέρης, Καθηγητής

Δημήτριος Βέργαδος, Επίκουρος Καθηγητής